Hårband för baby och barn

Söker du rosett och hårband till baby och barn? Här hittar du de sötaste och charmigaste rosetterna och hårbanden, med marknadens bästa kvalitet. Våra produkter håller i många år utan att tappa form eller färg. Rosetterna har en tidlös design och olika färger som funkar lika fint till vardags som till högtider. De finns i flera färger och i olika modeller. Se vårt sortiment här nedanför.


Är det något du tycker att vi saknar eller önskar en speciell färg eller modell, tveka inte att höra av dig oss då vi har kontakt med många leverantörer.

Vad finns i sortimentet för hårband till barn och baby?

Sortimentet ändras. Produkter säljer slut, utgår och tillkommer. Vi tar ständigt in nyheter inom håraccessoarer för barn. Därför är det en god idé att titta in här i butiken ibland, så att du inte missar någon ny produkt.

Rosetter till vardags och fest

Varmt välkommen att kolla in vårt breda sortiment av hårband och håraccessoarer i mycket god kvalitet. Här finns något både för dig som vill göra barnet fint inför kalaset, eller vill ha en fin rosett eller ett hårband att piffa upp vardagen med.

Har du frågor om våra håraccessoarer?

Om du har funderingar om våra håraccessoarer för barn, tveka inte att ta kontakt med oss. Vi svarar gärna på dina frågor. Vår ambition är att du ska bli så nöjd som kund, att du berättar för andra om din upplevelse.

Vad finns mer i ert sortiment?

Vi på Honey & Lemon är kända för våra fina barnmössor med tofs. Förutom dessa och rosetter/hårband har vi även strumpor, tofsar och klämmor. Allt för att du ska kunna klä ditt barn inför såväl vardag som fest.

Om du är intresserad av en rosett, kolla även:

Babymössor
Barnmössor
Mössor för nyfödd