Mössor

Mössor av olika slag hittar du hos Honey & Lemon. Vi har ett brett sortiment av BB-mössor för att du ska slippa använda dig av "strumpan" som du får från förlossningen. Våra mössor av gjorda av mjukaste bomull för att inte skada våra dyrbaraste, de finns dessutom inga sömmar på våra BB-mössor. 

Mössor med pälstofs - enkel eller dubbel

Våra babymössor och barnmössor är av finaste angoraull som ger en lyxig känsla. Det här är en varm och gosig huvudbonad med mjuk fiberstruktur bra värmeisolerande effekt.  Mössorna, som även finns som vuxenmössa med tofs, har en design som håller över tid. De finns med en eller två pälstofsar. Tofsarna är avtagbara om du vill byta färg, och när mössan ska tvättas. Produkterna har ett guldemblem med vårt märke, som  ger ett exklusivt utseende. 

Handtvätt rekommenderas på alla våra produkter.


Är det något du tycker att vi saknar eller önskar en speciell färg eller modell, tveka inte att höra av dig oss då vi har kontakt med många leverantörer.

Är det här en vintermössa?

Flera av modellerna är varma och tåliga vintermössor. Honey & Lemon-mössorna som är avsedda för baby till och med vuxen är tillverkade i ull från angora. Materialet gör dem mjuka och varma. Angora klarar fukt väldigt bra. Materialet kan hålla dubbelt så mycket fukt som exempelvis fårull. Med denna på huvudet klarar du ett vinteräventyr väldigt bra.

En uppskattad present

Våra produkter passar bra som presenter vid födelsedagar, dop, julklapp och liknande. De håller mycket god kvalitet, och kommer att hålla i många år om du sköter dem rätt. 

Handtvätt rekommenderas för våra mössor med tofs

För att våra produkter ska hålla formen och stilen rekommenderar vi alltid handtvätt, med avplockade pom poms / pälstofsar. Alternativt kan du använda en tvättpåse.