Vuxenmössor

Söker du vuxenmössor med tofs? Våra vintermössor för vuxen är av finaste angoraull. De har en tidlös design och är väldigt varma och sköna med sin mjuka fiberstruktur. Det är en lyxig känsla för huvudet, och så ser det lyxigt ut med vårt guldemblem på.

Matcha resten av familjen: nyfödd, baby, barn.

Pompom-bollarna är avtagbara om du vill byta färg. De är gjorda av syntetmaterial och bör inte medfölja i tvätten. Ta en kik på vårt sortiment här nedanför. Vi hoppas du finner vad du söker!


Vintermössa för vuxen - klassisk modell

Vuxenmössorna har en stor fin tofs ovanpå och är av klassisk modell. Vi har satt åldersspannet på 8 till 99 år, men de funkar även till 110-åringar! Angoraullen är ett mycket bra material vintertid, då den tål mer fukt än vanlig fårull och bomull. Materialet kan hålla dubbelt så mycket fukt som exempelvis fårull. Det innebär att du håller dig varm och torr om huvudet även en snöig vinterdag.

Mössa för vuxen med tofs - uppskattad som present

Har du svårt att välja vad du ska köpa till nära och kära? Våra mössor passar bra som presenter vid födelsedagar, julklappar och liknande. De håller mycket god kvalitet, och kommer att kunna användas i många år om du sköter dem rätt. Missa inte att de finns även för nyfödd, baby och barn.

Handtvätt rekommenderas

En förutsättning för att din nya huvudbonad ska stå sig framöver, är att du sköter den rätt. En del som är viktig är tvätten. För att våra mössor för vuxna ska hålla formen och stilen rekommenderar vi alltid handtvätt, med avplockade pälstofsar. Du kan även använda en tvättpåse.