Babymössor

Våra babymössor är av finaste angoraull. De har en mjuk fiberstruktur ger en lyxig känsla. Det här är en skön mössa med bra värmeisolerande effekt, som kommer att hålla din baby varm om huvudet. Mössorna har en tidlös design med både en eller två pompoms. Tofsarna är avtagbara om du vill byta färg. 

Vi erbjuder två olika modeller på vintermössor för baby: mössa med öron och klassisk mössa. Båda modellerna finns med en eller två pompom. Pälsbollarna är tillverkade i syntet. De är stora och fluffiga med en otroligt fin kvalité för att vara imitations-pälsboll. Mössorna har en gulddetalj med vårt märke, något som bidrar till ett exklusivt intryck. 


Vad gör jag när min mössa för baby blir för liten?

Honey & Lemons populära mössor med tofs finns även för barn och vuxen. Du som ska köpa vintermössa till din bebis kan passa på att beställa även till övriga familjen. Klicka här för att se vårt sortiment av barnmössor. Klicka här för att se vårt utbud av mössor för vuxna. Söker du huvudbonad för de allra minsta? Kolla in våra mössor för nyfödda.

Är det här tunna babymössor?

Mössorna från Honey & Lemon är tjocka, varma och sköna. De är producerade i angoraull, vilket gör dem mjuka och bekväma samtidigt som de är väldigt varma och sköna. Perfekt för dig som vill ha det riktigt varmt och gosigt för huvudet även under vintern. Angora har en annan bra effekt: ullen kan uppta mer än dubbelt så mycket fukt som fårull. Den värmeisolerande förmågan kvarstår, även under en snöig vinterdag.

Vilka åldrar rekommenderas när det gäller mössor för baby?

Dessa vintermössor för baby passar bebisar i åldern 3-18 månader. Vi vet ju alla att de små kan bli smutsiga, och ibland är olyckan framme. Tvätta då mössan med handtvätt eller i en tvättpåse i handtvättprogrammet. Tag av pompom innan tvätt.

Om beställningen

Missa inte att du kan beställa pompom med annan färg än själva mössan. Ange i så fall färgen i meddelandet när du går till kassan. Du väljer om du vill betala med kort eller Klarna. Efter beställningen skickar vi dina mössor till dig med fri frakt. Du behöver inte vänta alltför länge - vi har satsat på snabb frakt.

Köp din babymössa från Honey & Lemon