Barnmössor

Vintermössor för barn, av finaste angoraull. Dessa mössor ger ditt barn en lyxig känsla med sin mjuka fiberstruktur. Varma och goa barnmössor som håller värmen bra, helt enkelt. Designen är klassiskt tidlös och finns med både en och två pompom. De är avtagbara för den som vill byta till annan färg på pälsbollarna. Pälsbollarna är tillverkade av syntet och  är stora och fluffiga. De har en otroligt fin kvalitet för att vara pälsimitation.

Söker du barnmössa med tofs? Vi har två olika modeller på vintermössor för barn i sortimentet: barnmössa med öron och klassisk vintermössa. Båda modellerna finns med en eller två pompom. Du kan se vårt sortiment här nedanför. Mössorna har en gulddetalj i form av vårt emblem, något som ger mössorna ett exklusivt utseende.


Säljer ni barnmössor i fler storlekar?

Honey & Lemons mysiga och sköna vintermössor finns även för vuxna. Du som ska köpa mössa till ditt barn kan passa på att beställa även till övriga familjen. Klicka här för att se vårt sortiment av babymössor. Klicka här för att se vårt utbud av mössor för vuxna. Vill du ha en varm och skön mössa för de minsta? Kolla in våra mössor för nyfödda.

Är det här en mössa för barn för vintern?

Honey & Lemon-mössorna är tillverkade i ull från angora, vilket gör dem mjuka, varma och sköna. Den som vill hålla huvudet varmt under vintern gör rätt som väljer dessa härliga vintermössor för små barn. Materialet angora kommer med trevlig bonus: eftersom ullen kan hålla dubbelt så mycket fukt som exempelvis fårull, tål den snöiga vinteräventyr väldigt bra.

Vilka åldrar rekommenderas för era barnmössor med pälstofs?

Åldrarna varierar beroende vilken modell av mössa med pälstofs du väljer. De mössmodeller vi rekommenderar för barn går från ett år och upp till och med sju år. Vi har angivit vad som gäller för respektive modell.

Tvättråd

Ett råd: barn har en förmåga att lätt bli smutsiga, och ibland är även olyckan framme och hjälper dem att smutsa ner sig lite extra. Tvätta då Honey & Lemon-mössan med handtvätt eller i en tvättpåse. Tag av pälsbollarna innan du tvättar.