Mössa för nyfödd

Vi har ett brett sortiment av BB-mössor för att du ska slippa använda dig av "strumpan" som du får från förlossningen. Våra mössor för nyfödda är gjorda av mjukaste bomull, för att inte skada våra dyrbaraste. BB-mössan är utan skavande sömmar.  

Våra vintermössor för nyfödda är av finaste angoraull. Dess mjuka fiberstruktur ger en lyxig känsla. Din bebis huvud håller sig varmt i denna mössa, som har en bra värmeisolerande effekt. Mössorna har en tidlös design med både en eller två pompom som även är avtagbara om du vill byta färg.


Nyfödd mössa: Vilket material är i pälsbollarna?

En av kännetecknen hos Honeylemons mössor för nyfödda är bollarna. Pälsbollarna är gjorda av syntet. De är stora, fluffiga och har en otroligt fin kvalité för att vara av imitationsmaterial. Vårt märke i guld ger dessa sköna huvudbonader ett exklusivt uttryck.

Vilka modeller finns BB-mössan i?

Vi erbjuder olika modeller för vintermössor nyfödd: dubbel pom pom och enkel pom pom. Det finns även ett flertal olika BB-mössor med rosett som du kan se här nedanför. Det är en tunn mössa som passar när det är varmare ute och för dig som vill använda mössa även inomhus. Passa på att packa i BB-väskan redan nu! Vad du än bestämmer dig för, kan du vara säker på att detta är produkter av mycket god kvalité.

Vad gör jag när min mössa för nyfödda blir för liten?

Vi har mössor för alla åldrar och huvuden. Klicka här för att se utbudet för lite äldre bebisar. Klicka här för att se vårt sortiment för barn. Klicka här för att se vårt utbud för vuxna