Dela din bilder


Dela dina bilder - #YESHONEYLEMON

Vi på Honey &  Lemon blir överlyckliga när ni delar bilder med våra produkter på er själva eller på era barn - Vi ÄLSKAR att se er som använder våra produkter!
På grund av att ni delar era otroligt fina bilder kan vi komma att fråga om vi får använda oss av era bilder i våra olika kanaler, som tex. Instagram,. Facebook, nyhetsbrev, marknadsföringssyften och på Honeylemon.se.

Om du får en förfrågan från oss om att dela med dig av en bild (och du känner att du vill göra det), kan du då svara på vår förfrågan med #yeshoneylemon. Genom att använda #yeshoneylemon godkänner du  följande villkor:

  • Du ger Honey & Lemon AB (559211-6536) en icke-exklusiv, royaltyfri, världsomspännande licens att använda dina bilder som du har svarat med #yeshoneylemon, nedan kallade "bilder", i sin marknadsföring och/eller sin reklam, inklusive i galleriet på webbplatsen, nyhetsbrev, instagram, facebook, blogg, e-post och annan kundkommunikation och andra marknadsföringssyften.
  • Härmed intygar och försäkrar du att (i) du äger alla rättigheter till dina bilder, (ii) du har fått tillåtelse från alla eventuella personer som syns i dina bilder att överlåta rättigheterna häri, och (iii) Honey & Lemon AB användning av dina bilder inte kommer att kränka någon tredje parts rättigheter eller strida mot någon lag.
  • Härmed befriar du Honey & Lemon AB från alla skyldigheter att betala dig för användning av dina bilder och för de immateriella rättigheterna till dem i samband med ovan beskrivna användningsformer och härmed befriar du och accepterar att hålla Honey & Lemon AB och alla personer som handlar för Honey & Lemon AB räkning skadeslösa för alla eventuella anspråk, krav och ansvarsskyldigheter, oavsett art, i samband med användningen av bilderna enligt ovanstående beskrivning.